Cultură, recreere şi sport

Aula de Cultura (Casa de Cultură)

Casa de Cultură din Getxo are un program anual de activităţi care au ca scop să facă cunoscut publicului un mare număr de evenimente în funcţie de preferinţele şi gusturile tuturor.

Se programează activităţi pentru tineri şi adulţi, festivaluri de muzică de toate tipurile (jazz, folk, blues, muzică clasică, corală, habanere...), târguri şi saloane de prezentare (artizanat, artă emergentă, benzi desenate), teatru, cinema, dans, bertsolarism (poezie bască), expoziţii, folclor…

De asemenea oferă un serviciu de biblioteci care pune la dispoziţia persoanelor interesate peste 100.000 de volume. Pentru a avea acces la împrumutul de cărţi se poate solicita la bibliotecă un permis de intrare. Tot fondul este informatizat şi poate fi consultat de la oricare dintre centre.

De asemenea are o programare stabilă şi permanentă de-a lungul întregului an pentru activităţi recreative şi culturale: Stagiune teatrală, Cicluri de cinema (Cine-Club şi Cinema Paradiso, Cine Infantil), expoziţii, mese rotunde, conferinţe şi alte activităţi.

Informaţii suplimentare

 

 

Sălile polivalente de sport Fadura şi Gobela

Oferă o gamă variată de instalaţii pentru practicarea sporturilor: nataţie, atletism, tenis, gimnastică, baschet, hochei etc. De asemenea, în aceste săli se pot învăţa unele sporturi sub îndrumarea personalului specializat (monitori profesionişti).

Pentru a avea acces la instalaţii este nevoie doar să se achite preţul stabilit pentru abonament.

Cerinţe necesare pentru înscrierea la Getxo Kirolak:

  • Certificat de luare în evidenţă de la Primăria oraşului Getxo a întregii familii.
  • O fotografie a fiecărui membru de familie, format carnet. Necesară doar pentru persoane cu vârsta peste 3 ani.
  • Livretul de familie. Nu este necesar în cazul abonaţilor individuali.
  • Completarea formularului de înscriere.
  • Livretul de familie numeroasă.

Unde?

Alte săli de sport din municipiu (nu este necesar să fiţi înscris pentru a avea acces la acestea)

Şcoala de muzică

În Şcoala de Muzică "Andrés Isasi" se oferă predarea de ore de muzică tuturor persoanelor care simt nevoia să înveţe muzică.

Există o ofertă completă privind învăţarea instrumentelor muzicale, deschisă tuturor tendinţelor muzicale şi pentru toate vârstele.

Şcoala de Muzică vă oferă un proiect pedagogic interesant şi eficient din punct de vedere muzical.